Privatpolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics (webstatistik)
  • Gemius (webstatistik) –
  • Google Adsense (annoncenetværk)

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. På den måde kan vi bl.a. optimere brugernes oplevelse af vore services. Google Analytics måler din færden på nettet.
Fravælg cookies fra Google Analytics her:  http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Gemius

Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik.

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket f.eks. sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php
Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS.

Google Adsense

Når du benytter denne hjemmeside, accepterer du samtidig at få vist annoncer. Du har ikke desto mindre selv indflydelse på, om det skal være annoncer der, om annoncevalget skal være tilpasset, eller om annoncerne udvælges tilfældigt. Bemærk dog at Google selv skriver:

Selv hvis du fravælger tilpassede annoncer, får du muligvis stadig vist annoncer baseret på faktorer såsom din omtrentlige placering udledt af din IP-adresse, din browsertype og dine søgetermer.

Klik her for  at fravælge tilpassede annoncer.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: nicolai@mpo-ltd.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Marketing Partners Online Ltd.
Level 5, Quantum House,
75 Abate Rigord Street,
Ta’Xbiex XBX1120,
Malta

Kontakt: nicolai@mpo-ltd.com

 

 

 

Køb personligt horoskop

køb personligt horoskop

ASTROLOGI NYHEDER

Kvaliteter

Kvaliteter

At lægge horoskoper er et stort arbejde for astrologer, og som du tidligere har kunnet…
Læs mere
elementer

Elementer

I arbejdet med horoskoper, skal astrologen tage hensyn til mange forskellige ting, ud over dit…
Læs mere
Stjernetegn på arbejdspladsen

Stjernetegn på arbejdspladsen

Hver persons stjernetegn indeholder nogle generelle karaktertræk, der i store stræk gælder for langt de…
Læs mere

HOS OS FÅR DU

  • Viden om dit stjernetegn
  • Astrologi nyheder
  • Ekspert indlæg fra nogle af Danmarks førende astrologer
  • Og meget mere..

DEL SIDEN MED ANDRE

Sponseret indhold

Guide: Sådan træffer du den rigtige beslutning

Annoncørbetalt indhold Står du overfor en vigtig beslutning i dit liv? Kan du ikke finde…
Læs mere

Den perfekte gave til personen der elsker stjernetegn

Annoncørbetalt indhold Har du en ven eller veninde, der er helt vild med horoskoper og…
Læs mere

Sådan kan du få gang i et godt vægttab!

Annoncørbetalt indhold Hvis du længe har tænkt over, om det ikke var tid til at…
Læs mere

Nyd en kop kvalitetskaffe til din morgenhoroskopslæsning!

Annoncørbetalt indhold Rigtig mange danskere læser deres horoskoper hver morgen for at blive klogere på,…
Læs mere

Sådan holder du dig sund, hvis du er født i Jomfruens tegn

Annoncørbetalt indhold I denne måned er det Jomfruens tegn, så alle der er født heromkring…
Læs mere
Se alle